علی کاظمی باباحیدری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به درخواست وزیر کشور برای افزایش اختیارات استانداران، گفت: در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری نیاز است مسئولان بر روی رفع مشکلات کلان تمرکز کنند.
نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای رهایی از پروژه هایی که دست و پاگیر هستند باید به سمت افزایش اختیار استانها گام برداریم زیرا مدیریت شرایط تحریمی متفاوت از زمان های دیگر است، اظهار کرد: در واقع می توان اذعان کرد امروزه وقتی از مسئولان در خصوص مسائل محلی سوال پرسیده می شود، عنوان می کنند که در پایتخت باید جواب گرفت زیرا آنجا تصمیم نهایی صادر شده و فقط اجرا در استان صورت می گیرد که این رویه در زمان تحریم باید تغییر کند.
وی اعتقاد دارد هرچقدر زمان پاسخگویی به نیازهای استان ها طولانی تر می شود، روند بوروکراسی نیز افزایش می یابد و این روش می تواند منافع کشور را هدر دهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: در واقع وقتی سرمایه گذاری ها در استان معطل استعلامات از پایتخت می شود، دیگر نمی توان انتظار داشت که سرمایه گذاران منابع خود را در مناطق هزینه کنند بلکه در دیگر کارهایی تمرکز می کنند که فایده چندانی برای مناطق ندارد یا به اصطلاح سرمایه خود را در خارج از کشور که میزبانان خوبی برای سرمایه گذاران هستند صرف می کنند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در سال جدید هر چه بیشتر به سمت افزایش اختیار مسئولان استانی حرکت کنیم می تواند در تحقق شعار سال نیز تاثیر گذار باشد، خاطرنشان کرد: به عبارتی نباید شرایط را طوری رقم بزنیم که خودتحریمی را ایجاد کند./
پایان پیام